Contact

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Gerrie Hijmans
Gebiedsbeheerder Portaal

De opzet was leuk ontspannend en toch werden er goede dingen besproken.
De sfeer was ontspannen, vriendelijk en leerzaam, het programma zat goed in elkaar en was afwisselend genoeg.

Teamcultuur
Opdracht: Bevorderen samenwerking

Henk-Jan Veldboom
P&O-adviseur gem. Duiven

Iedereen die vanuit zelfinzicht werkelijk wil veranderen, raad ik deze training aan. Lilian en Rens vullen elkaar goed aan en laten zien dat doelen in kleine stappen haalbaar zijn. Ze scheppen een veilige sfeer waarin je open kunt zijn naar collega’s.

NLP practitioner

Docent
Voortgezet Onderwijs

Eigenlijk weet ik wel min of meer waar mijn valkuilen en mijn krachten liggen. De uitslag van de InzichtScan heeft voor mij echter een meerwaarde omdat deze scan verbanden blootlegt. Door hier vervolgens, onder begeleiding van Rens, gericht aan te werken, stap voor stap, is er bij mij echt iets in beweging gezet. Niet op een zware manier, maar juist op een gemakkelijke manier. Mede door de InzichtScan is het voor mij mogelijk om de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken.
Inzichtscan
Wens: bespiegeling

Hans Smelt
Planontwikkelaar

Ik heb Rens van Woerkom van VanCooff leren kennen als:

  • een coachende gepassioneerde kameleon pur sang
  • inspirerend en betrokken
  • objectief afstand nemend
  • plezierig confronterend
Teamcultuur
Opdracht: Creëer een zelf sturend team

Fred de Witte
Gemeente Duiven

Ik heb al heel wat opleidingen en cursussen gevolgd, en dit is zeker een van de beste!

NLP practitioner

Maritt, 38 jaar
Ondernemer

Lilian Westerik is een hartelijke, warme persoonlijkheid, met oprechte aandacht voor mij. Met haar brede ervaring weet ze snel de situatie in kaart te brengen en te doorzien. Ze geeft eenvoudige handreikingen waardoor ik snel het gevoel had dat ik zelf weer aan het roer stond.

Coaching
Wens: Algemeen zakelijk

Suzan Blaauw
Gemeente Duiven

Rens en Lilian weten de materie op een levendige manier aan ons over te brengen, ze zijn prima op elkaar ingespeeld, ze vullen elkaar perfect aan. Het schept een band om zo samen met collega’s deze opleiding te volgen. Ik ben erg enthousiast over de manier waarop de opleiding is opgezet en wordt uitgevoerd, ik kijk elke keer weer uit naar de ‘NLP-dag’.

NLP practitioner

Hans Derksen
Gebiedsbeheerder Portaal

Een zeer ontspannen sfeer waar je de info goed kon oppikken. De oefeningen waren zinvol. Eindcijfer: 9.

Teamcultuur
Opdracht: Bevorderen samenwerking

Mutatieteam
Ons Huis

Het resultaat is ernaar dat we als team met elkaar om tafel kunnen zitten en praten.
Teamcultuur
Opdracht: Herstellen van de teamgeest

Roel Reuvers
Docent verpleegkunde

Rens,  jouw enthousiasme , je rust en je geduld hebben mij geleerd anders te kijken naar hetgeen om mij heen gebeurt. Welk aandeel ik hier zelf in heb en hoe ik dat kan beïnvloeden.
Het mooie is dat jij de dingen die ik in mijn dagelijks leven allemaal wel zag en hoorde een nieuwe dimensie hebt gegeven. Ik heb door NLP geleerd “echt” te luisteren naar wat de ander zegt, niet meer over “roelend” te zijn. Rens je bent niet de zoveelste trainer. Jij bent een leermeester door je zijn.

NLP practitioner

Erika Fontein
Adviseur handhaving  gem. Duiven

NLP practitioner

Man Anoniem
Bouwkundige

Eigenlijk weet ik wel min of meer waar mijn valkuilen en mijn krachten liggen. De uitslag van de inzichtscan heeft voor mij echter een meerwaarde omdat deze scan verbanden blootlegt. Door hier vervolgens, onder begeleiding van Rens, gericht aan te werken, stap voor stap, is er bij mij echt iets in beweging gezet. Niet op een zware manier, maar juist op een gemakkelijke manier. Mede door de inzichtscan is het voor mij mogelijk om de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken.Ik heb de Inzichtscan van VanCooff  gemaakt. Ik kon een telefonische afspraak maken op een moment dat mij dat goed uit kwam. Tijdens deze afspraak werd mij op een heel prettige manier de betekenis van mijn uitslag uitgelegd. Ik herkende mij  in de uitslag en dat voelde ook als een soort erkenning gek genoeg. Gelijk kreeg ik ook inzicht in hoe e.e.a. bij mij werkt. Ik heb hierna nog 4 ‘lessen’ gevolgd aan de hand van de bollen methodiek. Deze lessen hebben mij echt veel opgeleverd en ik heb een heel belangrijke weerstand in mijzelf kunnen oplossen! Dank je wel.
Inzichtscan
Wens: oplossen belemmeringen

Marloes Hermans
Beheerder Leefomgeving Portaal

Leuke, leerzame dag; je leert andere mensen kennen en hoe zij hun werk doen.
Erg goede indeling van de dag!

Teamcultuur
Opdracht: Bevorderen samenwerking

Vrouw Anoniem
Ondernemer

Ik heb Lilian ervaren als een zeer betrokken coach, ze is oprecht in je geïnteresseerd. Ik voel me veilig bij haar. Ze weet wat er nodig is om je op het juiste spoor te zetten.
Coaching
Wens: Algemeen

Herman Oude Nijhuis
Gemeente Duiven

Deze NLP practitioner opleiding sluit naadloos aan bij mijn werk, opleiding maar bovenal behoefte om mijn sterke punten te kunnen verbeteren. Ik kan zeggen, maar dat besef had ik al na twee trainingsdagen, dat het werken met een  groep collega’s fijn en zeer verrijkend is. Er is veel aandacht voor elkaar en de inhoud blijft binnen de NLP spelregels vertrouwelijk. Wat ik ook als een groot voordeel ervaar is dat de ingebrachte situaties herkenbaar zijn en gelijk te linken aan de ambtelijke praktijk in een politieke omgeving. Alom een zeer tevreden NLP’er aan het woord.
NLP practitioner

Frank Bruining
Personal business coach

Wat haalt iemand bij je naar boven? Rens is het type trainer/coach  dat voorbij gaat aan titel trainer/coach. Ik wil hem omschrijven als iemand die geeft en ontvangt vanuit zijn kern. Krachtig confronterend met weinig woorden en veel effect. Ik heb meerdere malen Rens bij anderen de ogen zien openen op een zeer respectvolle manier. Ja Rens is iemand die er is.

Nicole

Rens accepteert je volledig hoe je bent en geeft je daarmee de vrijheid om te veranderen, te groeien.

NLP practitioner

Judith 32 jaar
Administratief medewerkster

Rens ik heb veel aan jou gehad, je legt op een ongedwongen en rustige manier contact, dat heb ik als prettig ervaren. Bedankt!

Coaching
Wens: Zelfverzekerder worden

Jan 52 jaar
Ambtenaar

Ik vond het prettig en uitdagend om bij Rens op bezoek te gaan. De gesprekken met Rens gaven me een goed inzicht in mijn eigen functioneren. Het gaf mij een goed gevoel om gezamenlijk met hem nieuwe inzichten op te doen. De ervaring om verder te kunnen met mijn ontwikkeling vond ik geweldig.

Coaching
Wens: Sterker worden

		
								

Mieke
Leerkracht

Door omstandigheden op mijn werk voelde ik mij onzeker. Ik had het gevoel dat ik niet meer goed functioneerde en niet meer gewaardeerd werd. Dit voelde niet goed, mijn werkplezier was weg. Rens bood mij aan om te kijken of hij hier wat verandering in kon brengen. Ik heb een vragenlijst ingevuld en Rens heeft dit geanalyseerd. Hij liet mij inzien dat ik heel veel goede kwaliteiten heb. Deze moest ik allemaal in een boekje noteren en dit heb ik elke dag even doorgelezen. Vervolgens moest ik, als ik een situatie tegenkwam waarin ik me onzeker voelde, dit opschrijven en Rens bellen.

Stap voor stap namen we dit door en het grappige was dat ik er zelf achter kwam dat onzeker worden eigenlijk niet nodig was. Na drie telefoongesprekken kreeg ik weer plezier in en op mijn werk! Ik dacht: ik ben zoals ik ben, met veel goede kwaliteiten en natuurlijk zijn er ook dingen die anderen misschien anders zouden doen, maar dat hoort bij het leven! Bedankt Rens!

Coaching
Wens: zekerder worden

Sven van Raaij
Buurtbeheerder Standvast Wonen

Een inspirerende inhouse training, goede mix van programma maar ook van vrije ruimte om met elkaar te spreken en van ideeën te wisselen! Ik waardeerde het enorm om ook met anderen te kunnen spreken buiten het programma. Dit heeft voor mij de basis gelegd voor de toekomst.
 
Eindcijfer voor deze bijeenkomst: een 9.

Teamcultuur
Opdracht: Bevorderen samenwerking