Contact

JOB-COACHING

praters2

RESULTAAT

Succes door inzicht

checkmarkman2

WERKWIJZE

één op één sessies

zandloper

TIJD

Sessies à 60 min

cashmoney

INVESTERING

Vanaf € 175,- excl. btw

Personal coaching en job coaching; snel resultaat

Persoonlijke coaching helpt vooral om snel een aantal zaken voor jezelf op een rij te krijgen. Of het nu gaat om je persoonlijke ontwikkeling, zaken waar je op je werk tegenaan loopt (job coaching / loopbaan coaching), of privé. Wij luisteren en helpen je door de juiste vragen te stellen. Zo krijgen we samen helder waar je precies tegenaan loopt en hoe je hiermee verder komt.

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat onze clienten niet zitten te wachten op lange trajecten. Wij gaan voor resultaat en dat is vaak al meteen na een eerste gesprek merkbaar. Wij blijven zoveel mogelijk uit de inhoud. Integriteit en veiligheid zijn voor ons kernwoorden. Niets van wat je vertelt wordt met anderen gedeeld. Wij helpen je in vertrouwen.

Merkbaar resultaat

De meeste cliënten merken al direct na een eerste gesprek resultaat. Een goed coachgesprek brengt rust en vaak is dat al genoeg om tot eerste inzichten te komen. Wij geven je concrete handvatten om door te pakken en verder te komen. Natuurlijk verschilt het per cliënt hoeveel gesprekken er uiteindelijk nodig zijn. Wij doen daarom bij personal- en jobcoaching altijd eerst een intake zodat je weet waar je aan toe bent.

Wat klanten over ons zeggen

Hans Smelt
Planontwikkelaar

Ik heb Rens van Woerkom van VanCooff leren kennen als:

  • een coachende gepassioneerde kameleon pur sang
  • inspirerend en betrokken
  • objectief afstand nemend
  • plezierig confronterend
Teamcultuur
Opdracht: Creëer een zelf sturend team

Maritt, 38 jaar
Ondernemer

Lilian Westerik is een hartelijke, warme persoonlijkheid, met oprechte aandacht voor mij. Met haar brede ervaring weet ze snel de situatie in kaart te brengen en te doorzien. Ze geeft eenvoudige handreikingen waardoor ik snel het gevoel had dat ik zelf weer aan het roer stond.

Coaching
Wens: Algemeen zakelijk

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is coaching geschikt voor mij?

Wil je verandering van gewoonte of gedrag, een betere balans tussen werk en privé,  relaties verbeteren of creatiever met je werk omgaan?  Ben je bereid om stappen te nemen om dit bereiken, dan kun je zeker profijt hebben van een coach.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag meer informatie, hoe kan ik het beste met jullie in contact komen?

Op de contact pagina vind je een contactformulier en onze telefoonnummers. Op de over Vancooff pagina kun je ons al een beetje leren kennen.