Contact

INHOUSE-TRAINING

team2

RESULTAAT

Teams die er zin in hebben

checkmarkman2

WERKWIJZE

Inhouse en op maat

zandloper

TIJD

Zo snel mogelijk, zo
lang als nodig is

cashmoney

INVESTERING

Afhankelijk van het programma

Inhouse training

Elke organisatie kan succesvol zijn

Organisaties waarin medewerkers op een prettige en gezonde manier samenwerken zijn vaak heel succesvol. Denk maar aan die start-up vol frisse ideeën, met mensen die er voor gaan om hun doelen te bereiken. Mensen die elkaar aanvullen, respecteren en die weten wat zij aan elkaar hebben.

Gelukkig is dit niet alleen aan start-ups voorbehouden. Ook bestaande organisaties kunnen veranderen en wij besteden daar in onze inhouse training veel aandacht aan. VANCOOFF helpt.

Hoe wij dat doen?

Wij zijn ervan overtuigd dat teams of zelfs hele organisaties zo kunnen veranderen dat zij opnieuw succesvol worden. Om dat te bereiken helpen wij organisaties. Niet met een dagje vlotten bouwen in de Ardennen, maar op een blijvende manier middels inhouse training.

Door medewerkers of teamleden inzicht te geven in de invloed die zij hebben op de organisatie. Door teamleden zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen voor het team. Door medewerkers te laten ervaren hoe productief het is als de sfeer binnen het team goed is. En door ieders individuele kwaliteiten zichtbaar te maken.

Het resultaat; teams die er zin in hebben

Medewerkers die elkaars mening respecteren, gaan serieus met elkaar in gesprek. Wij leren hen dat ook lastige zaken op een respectvolle manier met elkaar gedeeld kunnen worden. En als dit eenmaal lukt zien wij keer op keer het resultaat; teams die er zin in hebben. Organisaties waar het ziekteverzuim terugloopt. En bovenal; waar de medewerkers er weer plezier in hebben om samen te werken.

Te mooi om waar te zijn?

Het kan echt. Rens van Woerkom, internationaal gecertificeerd trainer/coach en master teacher, hielp al talloze andere organisaties met succesvolle inhouse trainingen. Met achtergronden in technisch management, HRM en de commerciële wereld weet hij hoe het er in professionele organisaties aan toe gaat. Met zijn jarenlange ervaring in teambegeleiding en persoonlijke begeleiding creërt hij een sfeer van vrijheid, veiligheid en respect die de basis vormt van al zijn successen.
.

Wat klanten over ons zeggen

Sven van Raaij
Buurtbeheerder Standvast Wonen

Een inspirerende inhouse training, goede mix van programma maar ook van vrije ruimte om met elkaar te spreken en van ideeën te wisselen! Ik waardeerde het enorm om ook met anderen te kunnen spreken buiten het programma. Dit heeft voor mij de basis gelegd voor de toekomst.
 
Eindcijfer voor deze bijeenkomst: een 9.

Teamcultuur
Opdracht: Bevorderen samenwerking

Hans Smelt
Planontwikkelaar

Ik heb Rens van Woerkom van VanCooff leren kennen als:

  • een coachende gepassioneerde kameleon pur sang
  • inspirerend en betrokken
  • objectief afstand nemend
  • plezierig confronterend
Teamcultuur
Opdracht: Creëer een zelf sturend team

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hebben jullie ook vaste programma’s voor teams?

Nee, wij werken niet met vaste programma’s. Elk team is uniek en daarom is ook elk programma, elke inhouse training die wij ontwerpen, uniek. Dit is juist waar ons succes op is gebaseerd.

Waarom hebben jullie het over ‘teamcultuur’?

We hebben het over teamcultuur omdat het verschil tussen succesvolle en gemiddelde teams niet alleen de efficiëntie of effectiviteit is, het is vooral de cultuur.
Cultuur gaat verder dan wat je doet en hoe je het doet. Het is de manier waarop je denkt, acteert en bovenal hoe je interacteert.